Simpel! Volg gewoon het onderstaande stappenplan of bekijk dit handige registratiefilmpje. 👀

1. Registreer je gratis online via www.poppy.be of registreer je via de mobiele applicatie. 📲

Die kan je downloaden via de App Store (iOS) en via de Google Play Store (Android) (niet beschikbaar voor Windows phones).

2. Vul de nodige gegevens in samen met een kleurenkopie van jouw Europees rijbewijs, jouw identiteitskaart (beide voor- en achterkant), jouw selfie met je identiteitskaart, enkele algemene gegevens, een sms-verificatiecode en jouw kredietkaartgegevens (enkel VISA of MasterCard, prepaid kredietkaarten of American Express worden niet aanvaard). 💳

3. Zodra we alle informatie ontvangen hebben, zullen we je aanvraag verwerken. Het Poppy-team zal je rijbewijs, dat je ons in het kader van je inschrijving gestuurd hebt, controleren en nagaan of je voldoet aan de voorwaarden. Dit gebeurt vaak meteen, maar we zorgen er voor dat je zeker binnen de 48 uur aan de slag kan! ⏳

4. Indien je goedgekeurd bent, kan je met een Poppy-voertuig rijden (en zal je eventuele gratis minuten in je account zien bij 'Gratis rijminuten' in het hamburgermenu linksboven in de app). ✅

Indien je niet aan de criteria voldoet, zal Poppy je account niet kunnen goedkeuren. Je kan hiervoor steeds meer uitleg vragen via [email protected]. 📧