Je kan alle gereden ritten bekijken door in het hamburgermenu linksboven in de app te klikken op 'Mijn afschrift'. Vervolgens moet je op de grijze balk met de datum klikken om al je ritten van die maand te zien. 📲

Let wel op: ritten worden pas de volgende dag toegevoegd aan 'Mijn afschrift'. Dit afschrift is niet geldig als factuur. Wens je graag een factuur van je ritten te ontvangen? Dan dien je een zakelijk account aan te maken. 💼

Na elke rit met Poppy krijg je trouwens een automatische e-mail met daarin overzicht van die specifieke rit, dus in je mailbox vind je ook een overzicht van al je ritten indien je onze mails bijhoudt (en ze niet in spam belanden). 📧

Dan beland je op de volgende pagina en kan je de volgende stappen volgen:

1. Kies de maand en het jaar waarvan je jouw afschrift wil zien.
  2. Klik op 'Ga door'.
  3. Klik op de grijze balk met de maand in en je afschrift zal voor je verschijnen. 🙌🏻