Heb je een nieuwe kredietkaart? Dan kan je die zelf updaten in je profiel door via de app in het hamburgermenu links boven te klikken op 'Accounts' en dan het potloodje te selecteren. Scroll vervolgens helemaal naar beneden en klik in de sectie 'Betalingsgegevens' op 'Bewerken'. Daar kan je jouw vernieuwde kredietkaart veilig koppelen. 📲

Is je account geschorst wegens nog een openstaand bedrag? Dan zal die door de (correcte) vernieuwing van je kredietkaart 's nachts automatisch terug actief worden en kan je de volgende dag opnieuw Poppy gebruiken. 🙌🏻