Een teruggave betekent dat je je rit beëindigt. Je moet in de Poppy-homezone zijn om de wagen terug te geven. De zone waarbinnen je de Poppy kan en moet achterlaten, vind je terug in de app en op onze homepage. 📍

Een stopover, pauze of tussenstop betekent dat je je voertuig wil parkeren, maar je rit niet wil beëindigen. Je kan een stopover doen binnen of buiten de Poppy-zone. Als je even een stopover wil maken tijdens je rit, heb je alleen je smartphone en een internetverbinding nodig om de wagen te sluiten en nadien terug te openen. 📲

Tijdens een stopover ben je zeker dat niemand anders jouw voertuig kan nemen. Je betaalt dan € 0,10 per minuut tot je terug begint te rijden of je de sessie beëindigt.