Poppy wil de impact van mobiliteit op het milieu verkleinen. Onze Poppy-vloot bestaat daarom uit 350 milieuvriendelijke wagens: de Volkswagen e-Golf (200) en de Audi A3 g-tron (150). Ze beschikken allemaal over een automatische versnellingsbak. Hier lees je hoe dat werkt. 👀

Meer informatie over onze wagens:

Volkswagen e-Golf

• 100 procent elektrisch ⚡️
  • Led-lichtsignatuur
  • Blauw-design elementen 🔵
  • Lichtmetalen velgen om energie te besparen
  • Premium editie: ingebouwde GPS, airco, zetelverwarming...
  • Ideaal voor korte afstanden

Audi A3 g-tron:

• Hybride: rijdt op CNG (compressed natural gas = aardgas) en benzine
  • CO2-uitstoot is verlaagd tot 20 procent 🔝
  • Compact en zelfbewust design
  • Uitgebreide functionaliteit
  • Premium editie: ingebouwde GPS, airco, zetelverwarming...
  • Ideaal voor langere afstanden

Al onze wagens zijn ofwel volledig rood, ofwel zijn ze grijs met een rood dak en een witte 'P' op het dak.

Poppy heeft ook scooters. 🛵

e-Scooter Peugeot:

• 100 procent elektrisch 🔌
  • Led-lichten
  • Zeer ruime kofferbak
  • 2 batterijen 🔋
  • Ideaal voor korte afstanden (met een volledig opgeladen batterij kan je tot 50 kmafleggen)