Hoe boek ik een Poppy-scooter?

Op de app kan je via de knop rechtsboven filteren op scooters (niet verplicht). Selecteer de scooter die je wil en klik op 'Boek dit voertuig'. 📲

Hoe open ik een Poppy?

Je dient de app te gebruiken om een geboekte Poppy te openen. Klik op ‘Ontgrendelen’ in de app en voilà! Door op het zilveren knopje achteraan de kofferbak te drukken, ontgrendel je de kofferbak. Kies een haarnetje (niet verplicht) en een helm die je past (wel verplicht) en rijden maar!

⚠️ Let op! Je mag maar met één persoon op een Poppy-scooter en je moet met een scooter altijd binnen de homezone blijven.

💡 Poppy-tip: op onze blog staan alle stappen om met een Poppy-scooter te rijden met afbeeldingen uitgelegd.

Hoe begin ik mijn rit?

Je begint je rit zodra je de Poppy ontgrendelt met de app. De scooter start meteen wanneer je hem ontgrendelt.

Hoe beëindig ik mijn rit?

Zodra je een geldige plaats gevonden hebt om de scooter terug te brengen in de Poppy-zone, kan je jouw rit eindigen. Het enige wat je moet doen in de applicatie is klikken op ‘Rit beëindigen'. 🛵