Het principe is hetzelfde als dat van de Poppy-wagens. Je wandelt naar jouw gereserveerde scooter en opent die met de applicatie. Van zodra je de rit begint (wanneer je het voertuig via de app opent), kan je de kofferbak openen via het zilveren knopje achteraan. Neem een haarnetje (niet verplicht) en zet je helm op (wel verplicht), kijk of de spiegels goed staan voor jou en vertrekken maar!

Je vertrekt door de rechterhendel van het stuur naar jou toe te draaien. Hoe meer je draait, hoe sneller je gaat. Je kan tot 45 km/u gaan. ⚡️

De linkerrem is de achterrem en de rechterrem is de voorrem. Je kan pinken door het knopje aan de linkerhendel van het stuur naar links of naar rechts te duwen. Vergeet de pinker niet uit te zetten, want in tegenstelling tot een wagen gebeurt dit niet automatisch! Duw hetzelfde knopje in om de pinker af te zetten.

Ga in de bochten een beetje mee hangen, zo kan je scherpere bochten nemen en voorkom je dat je te grote bochten neemt en op de tegenovergestelde rijbaan belandt. 🛵

Op onze blog worden alle hierbovengenoemde stappen met foto's uitgelegd. ⬅️