Poppy werkt met een applicatie die je kan installeren op jouw smartphone. Die kan je gratis downloaden via de App Store (iOS) en Google Play Store (Android).

Hoe je met een Poppy-wagen rijdt, lees je hier.

Hoe rijd je met Poppy-scooter?

Volg deze stappen en/of lees onze blog met foto's hoe alles werkt:

1. Kies de scooter die je op dat moment nodig hebt via de mobiele applicatie van Poppy.

2. Wandel naar je gereserveerde scooter en open de scooter met de mobiele applicatie.

3. De kofferbak gaat uit het slot wanneer je op het zilveren knopje achteraan de scooter duwt. Doe hem open, neem een haarnetje voor de hygiëne (niet verplicht) en kies een helm die je past (wel verplicht). Ga op de scooter zitten en rijden maar! Door aan de hendel van het rechterhandvat te draaien, kan je vertrekken.

4. Ben je klaar met je rit? Parkeer je scooter dan correct, binnen de Poppy-zone in Antwerpen. Je moet met een Poppy-scooter altijd binnen de homezone blijven, ook als je ermee rijdt. 🗺

5. Beëindig jouw rit via de app en betaal eenvoudig per minuut via de applicatie. De betaling gebeurt volledig automatisch en hier hoef jij niets voor te doen. Je krijgt achteraf een duidelijk overzicht van je rit per mail.

6. Herhaal! Oefening baart kunst. 👨🏻‍🎨

Poppy-scooters vind je in Antwerpen in de Poppy-homezone. Gebruik onze handige app om een scooters bij jou in de buurt te zoeken en boek in slechts enkele tikken

E-scooters kunnen tot 15 minuten vooraf geboekt worden. Als je in die tijd nog van idee verandert, kan je de scooter gratis annuleren. Aan het begin van de rit ontgrendel je de Poppy-scooter door onze app te gebruiken. Je mag alleen in de Poppy-zone rijden en jouw rit terug beëindigen.

Je betaalt enkel voor de rit die je gemaakt hebt. Als je je scooter wil parkeren, maar je rit niet wil beëindigen, kan je een ‘stopover’ of tussenstop maken. 🛵