• Zitten beide helmen terug in de kofferbak?

• Ben ik geen persoonlijke bezittingen vergeten in de scooter? (Poppy is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen.) 👛

• Is de kofferbak volledig dicht en gesloten? (Probeer hem op te tillen. Indien dit niet gaat zonder op het zilveren knopje te duwen, is hij gesloten.)

• Staat de scooter juist geparkeerd? 🅿️ Waar je een Poppy-scooter mag parkeren lees je hier

• Is de rit afgesloten? (Dat is wanneer de scooter -dashboard en lichten- uit staat en je op jouw app geen reservatie meer hebt.) 🛵