Indien de oplaadkabel van de wagen nog insteekt in de oplaadpaal, dien je de volgende stappen te ondernemen:

• Eerst open je de wagen via de app. 📲
  • Indien je nog niet door hebt dat de kabel insteekt, krijg je hiervan een melding op het dashboard wanneer je de wagen probeert te starten.
  • Je trekt vervolgens de oplaadkabel uit en steekt die in de kofferbak.*
  • Daarna doe je het klepje van de oplaadkabel dicht.
  • En rijden maar! 🚗💨

*Het zou kunnen dat wanneer de oplaadkabel insteekt, je eerst op het vergrendelknopje in de deur van de bestuurder moet klikken en daarna op het ontgrendelknopje. Dan komt de stekker normaal meteen los en kan je hem eruit trekken. ⬇️

In dit filmpje wordt het (oplaad)proces kort en duidelijk uitgelegd. ⚡️