Zelf kan je geen personen toevoegen of verwijderen van je zakelijke account. Dat dienen wij voor jou te doen. Daarvoor stuur je een mailtje naar [email protected]. 📧

Vermeld in je e-mail duidelijk welke perso(o)n(en) je van welk B2B-account wil laten verwijderen. Je krijgt van ons een bevestiging via e-mail zodra de perso(o)n(en) verwijderd is/zijn. 👊🏻

Je kan wél een medewerker tijdelijk schorsen en terug goedkeuren wanneer jij dat wil.

Heeft u het antwoord gevonden?