Via onze website kan jij je via laptop of pc aanmelden met dezelfde gegevens als in de app. Van daaruit klik je op 'Zakelijk' en vervolgens op 'Leden' en kan je alle leden beheren van je B2B-account. 🙌🏻

Daar zie je dus ook welke personen er allemaal aan je account gekoppeld zijn en kan je hun status aanpassen. Je kan je medewerkers namelijk tijdelijk schorsen, afwijzen of weer toegang verlenen tot het account wanneer jij dat wil. 🚗 En dat door simpelweg door op de naam te klikken en de status te wijzigen. 👌

Heeft u het antwoord gevonden?