Absoluut! 🤗

Van persoonlijk naar zakelijk 💼

Je hebt een persoonlijk account en wil er graag een zakelijk bij? Ga dan naar poppy.be/business zodat we een zakelijk account voor jou kunnen aanmaken zodat jij gemakkelijk kan switchen tussen de twee. 📧

Van je persoonlijk account blijven we dan af, zodat je deze nog verder persoonlijk kan gebruiken zoals je dat zelf wil. 😊

Van zakelijk naar persoonlijk 🙍🏼‍♂️

Heb je enkel een zakelijk account? Dan dien je nog een tweede, persoonlijke account aan te maken. Dat kan je zelf niet doen, aangezien jouw gegevens al in onze database staan. Je dient daarvoor ook een mailtje te sturen naar [email protected] zodat wij manueel een persoonlijk account kunnen aanmaken voor jou. 📲

Wisselen van account 🔄

Je kan in je app op 3 seconden van account wisselen! 🚀 Je doet dat door in het hamburgermenu links boven op 'Accounts' te klikken. Daar klik je dan gewoon op je gewenste account. 🙌🏻